Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Головна » 2013 » Грудень » 2 » Шевченківські читання (фінал)
12:42
Шевченківські читання (фінал)

           29 листопада в читальній залі центральної районної бібліотеки було проведено підсумки огляду-конкурсу Шевченківських читань «У вінок Кобзаря вплітаємо майбутнє».

          В Шевченківські читання розпочалися 26 листопада з оформлення виставки «Кращий малюнок до творів Кобзаря» - 10 учасників, продовженням читань став конкурс читців «Краще поетичне слово Кобзаря» - 19 учасників та конкурс «Кращий бібліографічний огляд по творчості Кобзаря» - 8 учасників, всього в читаннях взяло участь 37 учасників.

         У фінальному етапі конкурсу Шевченківських читань взяла участь заступник голови райдержадміністрації та голова оргкомітету конкурсу Біров Оксана Золтанівна, яка наголосила на важливості проведення таких заходів не тільки для вшанування пам’яті українського поета, а й для того, щоб підростаюче покоління мало змогу в повному обсязі зрозуміти, наскільки важливим та цінним є вклад творчості Т.Г.Шевченка в свідомість українського народу та українську літературу зокрема. А також зауважила, що твори великого поета потрібно читати так, ніби розмовляєш з Тарасом Григоровичем Шевченко і це дасть змогу порозуміти його та відчути всю красу його віршів, що стане головною причиною до вдосконалення декламування.

        По результатам фінального етапу конкурсу оргкомітет відзначив і нагородив дипломами найкращих, серед яких в номінації «Краще поетичне слово Кобзаря» стали: Завірюхіна Крістіна бібліотека-філія с.В.Визниця, Шестак Каріна бібліотека-філія Макарьово, Поп Олена бібліотека-філія  с.Барбово, Волошин Ірина бібліотека-філія с.Бобовище, Мучичка Людмила бібліотека-філія с.Горонда,Семенчук Олеся бібліотека-філія с. Копинівці, Костюк Ченге бібліотека-філія с.Баркасово.

В номінації «Кращий малюнок до творів Кобзаря»: Рокіцян Марія с.Пістрялово – І місце, Барчій Андріана с.Брестів – ІІ місце, Базьо Наталія с.Іванівці – ІІІ місце.

 

 

В номінації «Кращий бібліографічний огляд по творчості Кобзаря» дипломами нагороджені Ліба М.В. бібліотекар ЦРБ та Петерлик В.П. провідний бібліотекар бібліотеки-філії с.Кленовець.

 

 

 

Переглядів: 1358 | Додав: JuliaM | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Час, Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Архів записів
Теги
Друзі сайту
 
 
Copyright MyCorp © 2024